Zenica

Završna svečanost manifestacije “Želja za Resulom” u BNP-u, petak 21.10.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Medžlis Islamske zajednice Zenica vas poziva na završnu svečanost u okviru manifestacija “Želja za Resulom” koja će biti održana pod motom: Poslaniče, djelima te slijedimo. U programu će učestovati hor Mreže mladih Medžlisa Islamske zajednice Zenica a gost predavač će biti hfz. Ammar ef. Bašić.

Svečanost će biti održana u petak, 21. oktobra 2022. godine sa početkom u 19:00 h, u Bosanskom narodnom pozorištu (BNP) Zenica, a suorganizatori su Mreža mladih i Odjel za brak i porodicu zeničkog medžlisa, te Bosansko narodno pozorište (BNP) Zenica i Kulturno-umjetničko društvo “Željezara” Zenica.

Ova svečanost će označiti završetak manifestacije “Želja za Resulom” koju Medžlis IZ-e Zenica organizuje već dvadesetu godinu, a koja je trajala od 06. oktobra i sadržavala je mevludske programe i svečanosti, izložbu i tribinu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno