Nogomet

Završena sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Završena sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH – Danas je održana sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH na kojoj je usvojen izvještaj Mehmeda Baždarevića o prošlim mečevima, ali nije odlučeno o njegovoj sudbini u reprezentaciji BiH.

O tome da li će Baždarević ostati na poziciji selektora ‘Zmajeva’ znat će se za 10 dana, koliko traje rok novoformirane komisije koja će detaljnije razmotriti njegov izvještaj i odlučiti o tome da li će Baždareviću biti ponuđen novi ugovor na poziciji selektora.

Komisiju čine članovi Odbora za posredovanje Ivica Osim, Sead Kajtaz, Dušan Bajević te bivši kapiten reprezentacije Zvjezdan Misimović.

Mehmed Baždarević je izašao nekoliko minuta prije članova Izvršnog odbora te brzo napustio hotel i nije želio razgovarati sa novinarima.

ba.n1info.com



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno