Zenica

Završena sanacija krova i adaptacija društvenog doma u MZ Drivuša

Podijeli ovu vijest:

Završena sanacija krova i adaptacija društvenog doma u MZ Drivuša- U Mjesnoj zajednici Drivuša realizovan je projekat sanacije krova i adaptacije društvenog doma.

Realizaciju projekta finansirao je Grad Zenica, sredstvima u iznosu od 136.890,00 KM sa PDV-om.

„Ovo je jedan od brojnih društvenih domova koji smo obnovili u proteklih nekoliko godina. Više puta sam ponavljao da su društveni domovi na području grada Zenica bili u izuzetno zapuštenom stanju. Praktično nisu ničemu služili. Adaptacijom društvenih domova želimo našim sugrađanima stvoriti adekvatan prostor za različite društveno korisne aktivnosti, kao i druženja i rekreaciju“, kazao je gradonačelnik Fuad Kasumović.

Radove na sanaciji društvenog doma u Drivuši izvela je firma „BRAĆA KARIĆ“ d.o.o. Zenica, koja je nakon okončanog otvorenog postupka javne nabavke radova izabrana za izvođača.

Stručno-tehnički nadzor nad izvođenjem radova izvršilo je Javno preduzeće za prostorno planiranje i uređenje grada “Zenica” d.o.o. Zenica.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno