Košarka

Završen Kengur Kup 2021 – 32 ekipe, 350 učesnika!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
U Zenici je upravo završeno 23. izdanje međunarodnog košarkaškog turnira Kengur kup. Nažalost, ni ove godine zbog pandemijskih okolnosti nismo mogli ugostiti naše sportske rivale iz drugih država, ali nadamo se da ćemo se već naredne godine ponovo družiti u našoj ljepotici, Areni “Husejin Smajlović”.
U protekla dva dana odigrano je 46 utakmica, a nastupile su 32 ekipe sa više od 350 učesnika, više od 50 trenera, a susrete je sudilo više od 50 sudija. Sa zadovoljstvom možemo reći da su sve utakmice protekle u sportskom duhu, fer i korektnom ponašanju aktera.
Košarkaški klub “Kengur” zahvaljuje se svim učesnicima, ekipama, gostima i navijačima, bez kojih ovaj veliki sportski događaj ne bi bio ono što danas jeste, a to je jedan od najprestižnijih i najmasovnijih turnira ove vrste u našoj zemlji i regionu.
U prilogu su kompletni rezultati utakmica, konačni poredak po kategorijama i imena najboljih pojedinaca, strijelaca i najpperspektivnijih igrača.
Sportski pozdrav,
KK KENGUR



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno