Košarka

Završen “Džanan Musa Telemach košarkaški kamp 2019.” na Bjelašnici

Završen “Džanan Musa Telemach košarkaški kamp 2019.” na Bjelašnici – Jedinstveni košarkaški kamp “DŽANAN MUSA TELEMACH KOŠARKAŠKI KAMP 2019.” završen je prošle sedmice proglašenjem 15 najboljih učesnika kojima su uručeni vaučeri kompanije Telemach za besplatno korištenje usluge Telemach-a ili Total TV  na period od 12 mjeseci.

U realizaciji ovog projekta koji ima za cilj afirmaciju košarke u BiH, a koji se tradicionalno održava na Bjelašnici i čije je zaštitno lice Džanan Musa, sudjelovalo je 98 dječaka i djevojčica iz cijele BiH, uz djecu iz Makedonije, Njemačke, Austrije, Švedske i Velike Britanije.  Učesnike kampa tokom sedam dana koliko je Kamp i trajao educiralo je 15 trenera iz BiH i regije, a svoja iskustva iz oblasti košarke učesnici su imali priliku ove godine poslušati i od reprezentativca BiH Edina Atića i euroligaškog sudije iz Hrvatske Sretan Radović.

Tokom trajanja Kampa, ističu organizatori, vladala je odlična atmosfera u okviru koje su mladi sportisti učili nove košarkaške vještine, na sportskim terenima Bjelašnice.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem