Zenica

Završen 3. humanitarni turnir navijača Čelika: Prvo mjesto osvojila ekipa “Robijaši Vitez”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Završen 3. humanitarni turnir navijača Čelika: Prvo mjesto osvojila ekipa “Robijaši Vitez” – Danas je na poligonu ispred Osnovne škole “Edhem Mulabdić” u Zenici održan humanitarni turnir navijača Čelika, popularnih “Robijaša”. Treći po redu turnir u malom nogometu privukao je veliku pažnju, a najvatreniji navijači kluba s Bilinog polja, pokazali su zavidno znanje s loptom.

Na turniru je sudjelovalo 12 ekipa, na kraju pobjedu je odnijela ekipa “Robijaši Vitez, koja je u finalu rezultatom 2:1 savladala ekipu Odmuta.

Vrijedi istaći da je turnir protekao bez ijednog incidenta, a istom je prisustvovalo i veliki broj gledatelja, koji su došli podržati ovaj turnir, ali i uživati u “majstorijama” navijača Čelika.

Robijaši inače ove godine slave 30 godina postojanja, a obilježavanje ovog jubileja očekuje se kada počne Premijer liga, na jednoj od narednih utakmica.

sportzdk.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno