Biznis

Zašto je ProComp odlično mjesto za kupovinu računara?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kada kupujemo računare ili računarsku opremu osim cijena veoma je važno odlučiti se za kupovinu na nekom provjereno sigurno kvalitetnom mjestu. ProComp je jedna od takvih firmi. Zavidne i kvalitetne komponente koje nudi kao što su Intel, AMD, ASUS, Gigabyte, Kingston, Western Digital, Cooler Master i drugi učinile su da je ProComp već 6 godina u vrhu ponude računara u BiH.

Kupovina računara u ProComp-u

Ukoliko se odlučite za kupovinu računara, možete nači nešto za sebe iz bogate ponude od preko 80 modela računara. Naravno možete i poslati specifikaciju svog idealnog računarakojeg će tehničko osoblje sklopiti u što kraćem roku i poslati na vašu ili firminu adresu.

Prednost ove vrste prodaje je u već pomenutim provjerenim komponentama i nadogradnjama. Time sigurno dobijate računare po željenim standardima koji finalno daju zadane i očekivane rezultate. Ovdje možemo napomenuti da je spektar ponude urađen za sve korisnike kojima trebaju dobri računari za video-igre, kancelarijske poslove i kućnu upotrebu.

Tehnička podrška

Različito od mnogih drugih firmi, ProComp ima poslovnu strategiju da im je zadovoljstvo kupaca na prvom mjestu. Ako se pojavi neki neočekivani problem ili želja za nadogradnjoim vašeg sistema, ProComp tehnička podrška je kupcima konstantno na usluzi i vrlo brzo se sve to rješava na obostrano zadovoljstvo. ProComp daje podršku, te vam može pomoći i svojim upustvima i savjetima. Time vaš rad oslobađa stresa i nepotrebnih komplikacija.

Stabilnost ProComp računara

Svi ProComp računari su provjereni uređaji koji se sklapaju iz biranih i provjerenih komponenti, i koje sklapaju provjereni stručnjaci koji svoj posao rade u cilju zadovoljstva kupaca. Računari su testirani na svim bitnim segmentima gdje bi moglo doći do nekog kvara, pa su finalno jako provjerene i stabilne mašine. To se prije svega odnosi na testove pregrijavanja i opterećenja mašine, pa se samim tim smanjuje rizik od eventualnog kvara.

Garancija na ProComp računare

Svaki korisnik ima mogućnost nadogradnje svog sistema u bilo kojem trenutku. Nadogradnja računara ne poništava ProComp garanciju. Dodavanjem SSD uređaja, tvrdog diska, RAM-a ili novije grafičke kartice ostavljena je mogučnost tehničkom osoblju da vam to bez problema odradi. Softverska instalacija se radi u smislu da vam se ne instaliraju aplikacije koje ne želite i koji opterećuje sistem.

Kupovina na rate

Nudimo vam veliki broj pogodnosti pri kupovini, a jedna od njih je kupovina na rate. Kupite svoj računar čak na 36 mjesečne rate. Više informacija o kupovini na rate i drugim opcijama plaćanja možete dobiti klikom na link: https://www.procomp.ba/content/3-nacini-placanja

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno