Košarka

Zapažen nastup mladih košarkaša OKK Čelik na turniru u Austriji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zapažen nastup mladih košarkaša OKK Čelik na turniru u Austriji – Proteklog vikenda u Grazu (Austrija) odigran je košarkaški turnir za mlade.

OKK “Čelik” na ovom turniru u Gracu predstavljale su dvije selekcije, kadeti U16 i juniori U18.

Na ovom jakom turniru Čelikove selekcije odigrali su osam utakmica. Prvog dana turnira nastupila je kadetska U-16 selekcija i zabilježila je tri pobjede i jedan poraz. Na kraju kadetskog turnira OKK Čelik je osvojio treće mjesto.

Drugog dana igrali su juniori OKK Čelik. Odigrali su četiri utakmice, a pobjedili su domaćine UBSC (Graz), Međimurje i Flames (Vienna) i doživjeli su jedini poraz u polufinalu od ekipe KK Kapfenberg Bulls.

Čelikovi juniori, na kraju, zauzeli su, takođe, 3.mjesto kao i kadeti na veoma jakom košarkaškom turniru za mlade u Grazu.

Čelikovi omladinci na ovom Međunarodnom turniru bili su jedini predstavnici naše države
i dostojanstveno su predstavili svoju Bosnu i Hercegovinu, Grad i Klub.

-Ovim putem se zahvaljujemo organizatoru KK “UBSC juniors” Graz, na pozivu, na gostoprimstvu i na odlično organizovanom turniru. Nadamo se da ćemo u budućnosti nstaviti graditi fer i prijateljske odnose sa našim sportskim prijateljima iz Graza. Aktivnosti svih omladinskih selekcija našeg kluba se nastavljaju i polako se pripremamo za predstojeću sezonu Lige mladih-, kažu iz OKK Čelik.

Čestitke Čelikovim omladincima na dostojnom predstavljanju naše države, Grada i kluba i od sportske redakcije portala Zenicablog.

E.Imamović
Foto galerija OKK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno