Ostali sportovi

Zapažen nastup boksera Čelika na prvenstvu u Mostaru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Boks klub Mostar bio je domaćin dvodnevnog takmičenja u okviru kojeg je održano 8. kolo Federalne lige i Pojedinačno prvenstvo Federacije BIH u boksu. Na oba takmičenja nastupili su i članovi Boks kluba Čelik. Prvog dana u okviru 8. kola, Jasmin Vrčić nije imao protivnika, Ajdin Gasal u kategoriji do 60 kg. slavio je protiv Edina Čomića iz Zlatnih ljiljana. Eldin Omerović poražen je u kategoriji do 64 kg. od Emraha Avdibašića iz iz Živinica.

U kategoriji do 91 kg. Šefik Halilović izgubio je meč od Bakira Tire iz Mostara. Jasmin Mahalbašić do 64 kg. pobijedio je Hasana Karahodžića sa Ilidže. Fadil Pašalić i Ernad Jašarević izborili su plasman u finale pojedinačnog prvenstva bez borbe. Drugog dana na pojedinačnom prvenstvu Federacije BIH u finalu su srebrene medalje osvojili Fadil Pašalić, Ernad Jašarević, Jasmin Mahalbašić i Ajdin Gasal.

sportzdk.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno