Odbojka

Zapažen nastup 100 mladih odbojkašica OK Čelik-R na turniru u Kaknju, povodom Dana državnosti BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U proteklu subotu, 25.11.2023.godine, na dan državnosti BiH, 100 članica OK Čelik-R, gostovali su u Kaknju. Povod je bio, već sada, tradicionalni, Treći “Festival odbojke Kakanj 2023” , kojeg su organizovali iz „Naša škola sporta-odbojka“ Kakanj.

Odbojkaški klub “Čelik-R” Zenica je bio jedan od najbrojnijih klubova na turniru i u klubu su ponosni na to.

Ove godine okupilo se 15 klubova, 233 ekipe, 840 djevojčica, a igralo se u 5 dvorana, na 19 terena uz 9 sati igre i druženja.

Povodom nastupa na ovom „Festivalu odbojke Kakanj 2023“ na oficijelnoj facebook stranici OK Čelik-R su, pored ostalog, objavili:

– Protekle subote sa stotinu naših članica obilježili smo Dan državnosti Bosne i Hercegovine na najljepši mogući način, uz odbojku! Gostovali smo u Kaknju na Trećem, po redu, “Festivalu odbojke” na kojem je učestvovalo 840 odbojkašica iz gradova širom BiH.

Ponosni smo što je naš klub bio jedan od najbrojnijih, što dovoljno govori o kvalitetu rada. Da ne bude samo prazna priča, ni ove godine se nismo kući vratili praznih ruku.

Naše kadetkinje su se okitile zlatnim medaljama i pokazale su da godine “klesanja” u Superligi nisu bezveze. U kategoriji svojih vršnjakinja nisu nimalo bezopasan protivnik…naprotiv.

Zahvaljujemo se organizatoru i domaćinu OK “Naša škola sporta” Kakanj  na pozivu i na odličnoj organizaciji i želimo im mnogo sreće u nastavku rada! Ponosni smo što smo prijatelji i što već godinama gajimo i više nego odlično sportsko prijateljstvo! Naše djevojčice su bile super! Nismo ni osjetili da ih je bilo stotinu. Vidimo se opet!

E.Imamović

Foto sa OK Čelik-R



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno