Naše

Zanimljiva poruka Amela Tuke i Mesuda Pezera

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zenički olimpijci Mesud Pezer i Amel Tuka nedavno su se našli u centru pažnje javnosti nakon što na sjednici Gradskog vijeća Zenica NIJE izglasana odluka o novčanoj nagradi za ovu dvojicu naših sugrađana, koji su na proteklim olimpijskim igrama u Tokiju, osim naše Domovine, predstavljali i grad u kojem su stasali kao olimpijci.

Bura oko neshvatljivog postupka aktuelne većine u GV se još nije stišala, a reagovao je javno Mesud Pezer, preko svog profila na društvenim mrežama. Naš najbolji atletičar Amel Tuka se nije oglašavao na ovu temu, sve do večeras, kad je indirektno poručio šta misli o takvoj odluci, uz poruku koja govori sve – onima koji žele čitati!

Mnogo znoja smo prolili na ovom stadionu…i dalje proljevamo, a sve to da naše dobre sugrađane učinimo ponosnima i u naš grad i našu lijepu Bosnu i Hercegovinu donesemo sto sjajnija odličja!!! Ne postoji novac koji može zamjeniti osmijehe na licima naših djevojčica i dječaka i iskrenu radost i ponos u srcima naših sugrađana dok ih ponosno predstavljamo u cijelom svijetu ❤️ Volimo vas ❤️ – napisao je Amel uz fotografiju koju prenosimo. 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno