Zenica

Zaključci sa sastanka koordinacije devet Mjesnih zajednica Babinskog sliva

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zaključci sa sastanka koordinacije devet Mjesnih zajednica Babinskog sliva – MZ ARNAUTI, BRIZNIK, PUHOVAC, RADINOVIĆI, VARDA, SEOCI, G.BABINO, D.BABINO, G.CRKVICE – Sastanak koordinacije MZ B.sliva  i NVO  – Z A P I S N I K sa sastanka koordinacije sliva Banino održan u prostorijama  MZ “Crkvice”  

Nakon iznošenja mišljenja svih prisutnih, za svaku tačku dnevnog reda pojedinačno donešeni su     sljedeći ZAKLJUČCI:

 –          Da se sa sa zainteresovanim političkim partijama ili nezavisnim kandidatima održi  sastanak i da se iznesu pitanja od zajedničkog interese za sliv Babina. Koordinacija im stoji na raspolaganju.

–          Zajednički stav Koordinacije je da  ne podržava,  niti odobravaju sastanke kandidata sa pojedincima ili grupama koji rade samo za sebe i svoje lične interese, a raspravljaju o pitanjima od zajedničkog interesa za sliv Babina, pa neopravdana obećanja sa tih skupova javno iznose.

–          Smatramo da ti pojedinci nisu kompetentni niti ovlašteni ni od koga da raspravljaju o  pitanjima o kojim nemaju pouzdane i tačne informacije.

–          Iz gore navedenih razloga u zaključku sastanka, ovo je stav koordinacije prema svim političkim partijama i nezavisnim kandidatima, da je potrebno obaviti razgovor sa predstavnicima koordinacije i da je obećanja koja daju pojedinci  potrebno obrazložiti kako će to uraditi.

–          Koordinacija je otvorena za razgovor sa svim političkim partijama i nezavisnim kandidatima i očekujemo da ćemo naći partnere koji su spremni na suradnju.

ZAPISNIK SAČINIO Mevludin Šabić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno