Zenica

Zajednički iftar za članove Koalicije “Positive tolerance” i OMS Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zajednički iftar za članove Koalicije “Positive tolerance” i OMS Zenica – Koalicija „Positive Tolerance“ koja je formirana 20. aprila već aktivno djeluje i relizuje aktivnosti. Tako je organizovala iftar za članove koalicije prvenstveno, za stičenike udruženja „Budimo priijatelj“. Iftaru su se odazvali i predstavnici OMS Zenica Jerej Marko Males, paroh zenički Josip Udiljak, predsjednik Jevrejske Općine u Zenici i sekretar OMS-a Kenan Hodžić.

Iftar je bio prilika da se članovi koalicije druže i predstave rad i plan kao i svrhu postojanja koalicije „Positive Tolerance“ osnaživanje i promovisanje društvene povezanosti u gradu Zenica.

Prigodnim govorom se obratio i Jerej Marko Males, paroh zenički koji je rekao da je ova koalicija odlična prilika u gradu Zenici da se širi pozitivna priča, suživota i borbe protiv mržnje u svim aspketima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno