Zenica

Zahvalnice za Odgovor 2015.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zahvalnice za Odgovor 2015. – Štab civilne zaštite Grada Zenica danas je u sjedištu Gradske uprave Zenica upriličio prijem za pripadnike Oružanih snaga BiH, Policijske uprave Zenica, Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, te predstavnike Službe zaštite i spašavanja Grada Zenica. Povod je uspješno završena dvodnevna pokazna vježba “ODGOVOR 2015.” koja je održana polovinom proteklog mjeseca u zeničkoj kasarni.

Za učešće u zajedničkoj pokaznoj vježbi i doprinos razvoju sistema zaštite spašavanja na teritoriji Grada Zenica zahvalnice su ovom prilikom dodijeljene: Komandi 5. pješadijske brigade Oružanih snaga BiH, Specijalnoj policijskoj jedinici MUP-a ZDK, Službi zaštite i spašavanja na vodi i pod vodom, Službi zaštite i spašavanja prve medicinske pomoći “Dom zdravlja”, Službi zaštite i spašavanja “GSS”, Službi zaštite i spašavanja “DVD” i Crvenom krstu/križu Grada Zenica.

Čestitajući učesnicima pokazne vježbe civilne zaštite na pokazanim vještinama i spremnosti da pravovremeno djeluje u prirodnim nesrećama zahvalnice je uručio Muhamed Husremović, komandant Štaba civilne zaštite.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno