Ljudi

Zahvaljujući brzoj reakciji sugrađana: porodica došla po dedu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zahvaljujući brzoj reakciji sugrađana: porodica došla po dedu – Kako je Zenicablogu potvrdio Elvir Đulan, koji je prvi objavio molbu za pomoć saržaja – javite poznajete li osobu sa fotografije – dedo sa fotografije koju je objavio Zenicablog je identifikovan i iza 18 sati po njega je došla porodica.

Starac, starosti između 80 i 90 godina otkriven je u napuštenom objektu na području Klopča, bez ličnih dokumenata, nije zano reći svoje ime, mjesto stanovanja niti kakve druge podatke. Nakon što smo, ljubaznošću sugrađanke Elizabete objavili fotografiju i osnovne podatke, ubrzo se Elviru javila djedova porodica, tako da je i ova priča dobila sretan završetak za svega par sati.

-Hvala Zenicablog. Dedo je mnogo bolestan. Nakon više moždanih udara je dezorjentisan i ima nagon da ide, tako da ga je jako teško kontrolirati. Iako ima skrb 24 h dnevno, uspje s vremena na vrijeme pobjeći. Sada živi u Lukovom polju kod kćerke i ima svu moguću njegu, ali kao što rekoh, uspije pobjeći. Hvala divnim građanima koji su mu pomogli i policijskom službenicima PS Crkvice koji su nam pomogli da ga nađemo, napisala nam je porodica.

HVALA SVIMA i u ime Zenicabloga i porodica na broj reakciji i širenju informacije.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno