Naše

Zabilježeno na relaciji Sarajevo-Zenica: Vozi Miško, može i jednom rukom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zabilježeno na relaciji Sarajevo-Zenica: Vozi Miško, može i jednom rukom – Sarajka S.H. putovala je u utorak, 18.juna u 7 sati iz Sarajeva preko Zenice, za Tešanj, autobusom autoprevoznika Centrotrans. Na kraju putovanja, odlučila je da svoje neprijatne dojmove podijeli s čitaocima Zenicabloga.

Kako nam je prenijela, i pored upozorenja nekolicine putnika, vozač autobusa je neprestano u vožnji koristio mobitel. Kad se oglušio o upozorenja putnika, ona je odlučila da “zabilježi” nekoliko njegovih “sposobnosti” koje su uključivale razgovor, tipkanje poruke, pregledanje društvenih mreža i sl. Nadamo se da će ova informacija doći do nadležnih, ali i nesavjesnog vozača.

Uzgred, putnici na relaciji Sarajevo-Zenica putem društvenih mreža već mjesecima izražavaju nezadovoljstvo što nadležni za ovu liniju dopuštaju da, u pojedinim terminima vožnji iz Sarajeva ka Zenici, ali i dalje prema drugim gradovima, u autobusima bude najmanje 10, pa i do 25 putnika sa uredno kupljenom kartom, ali bez sjedišta. Morate priznate da na ljetnim temperaturama nije baš jednostavno putovati u autobusu sa 40 sjedećih mjesta u koji je ušlo 60-65 putnika. No, o tome ćemo drugom prilikom, u posebnom članku.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno