Nogomet

Za sat rasprodane sve ulaznice za utakmicu BiH – Portugal?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024. godine nastavlja narednog mjeseca utakmicama protiv Lihtenštajna u gostima (13. oktobra) i Portugala na Bilinom polju, tri dana kasnije.

FSBiH jučer je na svojoj internet stranici objavio da će ulaznice za meč sa Portugalcima biti puštene u prodaju danas u 12 sati putem platforme Kupikartu.ba.

A sat kasnije više nije bilo moguće kupiti ulaznice. Kada kliknete na bilo koji sektor stadiona Bilino polje koji je dostupan na ovoj internet-stranici, nije moguće kupiti ulaznicu.

– Sve karte za ovu zonu su rasprodane – piše na kraju teksta.

Pokušali smo kontaktirati platformu Kupikartu.ba na brojeve telefona dostupne na njihovoj stranici, kako bismo provjerili da li su ulaznice zaista rasprodane ili je u pitanju tehnička greška, ali linije su konstatno bile zauzete.

FSBiH je odredio da cijene ulaznica iznose 30 KM za tribinu zapad i po 20 KM za tribine jug i sjever. Istočna tribina nije bila u prodaji. Zmajevi nakon šest kola sa šest osvojenih bodova dijele četvrti i peto mjesto u grupi J i ostale su im samo teoretske šanse da se kroz kvalifikacije domognu Evropskog prvenstva u Njemačkoj.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno