Info

Za kraj godine: Nova opcija na Instagramu i Facebooku mnoge će razveseliti

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Za kraj godine: Nova opcija na Instagramu i Facebooku mnoge će razveseliti- Dvije popularne društvene mreže uvode personalizirane preglede godine koji će postati dostupni svima.

Meta izbacuje novu značajku ‘Year in Review’ koja će postati dostupnom na Facebooku i Instagramu. Korisnici na Facebooku mogu podijeliti personaliziranu karticu ‘Godina zajedno’ koja naglašava prijatelje, osjaćaje, mjesta i ljude koji su im, bar prema algoritmu, bili najvažniji u 2021.

Novo iskustvo koje će se uvaliti u feed obuhvaća aktivnosti na platformi tijekom 2021. te ih sve stavlja u djeljivu razglednicu te je dostupna od danas do 30. decembra, piše TechCrunch.

Korisnici Instagrama osvrt mogu objaviti kao amalgam do deset Storiesa koje su podijelili sa pratiteljima. Za aktivaciju ove značajke potrebno je objaviti više od tri priče ili imati aktivnu značajku arhiviranja Storiesa. Platforma će predložiti koje priče želite objaviti, s time da ih uvijek možete odabrati i sami.

Prošle je godine podsjetimo, Instagram korisnicima pružao mogućnost izrade osvrta na prošlu godinu gdje bi objavili do devet slika u jednom kolažu, dok ove godine nudi metodu za izradu dijeljivog sadržaja ‘za kraj godine’.

Facebook i Instagam će novu opciju pružiti u obliku prijedloga kojeg korisnici uvijek mogu urediti. Meta naglašava da će obje značajke postati dostupne globalno tijekom idućih nekoliko dana.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno