Zabava

X – Men: Dark Phoenix novi filmski naslov u Multiplexu Ekran Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Publika Multiplexa “Ekran” Zenica će i narednu sedmicu uživati u bogatom filmskom programu. Naime, sa prikazivanjem počinje film “X – Men: Dark Phoenix”, novi film nastavka iz X-MEN franšize. Michael Fassbender se vraća kao Magneto, a James McAvoy kao profesor Charles Xavier. Jennifer Lawrence vraća se kao Mystique, Nicholas Hoult kao Beast, Tye Sheridan kao Cyclops te Evan Peters kao Quicksilver. Jessica Chastain će im se pridružiti u ulozi negativke Smith. U novom nastavku X-MEN: DARK PHOENIX, X-MEN-i se suočavaju s njihovim najnevjerojatnijim i najmoćnijim neprijateljem – jednom od njih, Jean Gray. Tijekom spasilačke misije u svemiru, Jeana je gotovo ubijena kada je pogođena tajanstvenom kozmičkom silom. Kada se vrati kući, ta sila je učini još moćnijom, ali postaje i nestabilnija.

Bogati filmski program upotpunit će filmovi “John Wick 3”, “Prevaranti”, “Tajne avanture kućnih ljubimaca 2”, Godzilla 2”, kao i film Aladin. Sve informacije kao I rezervacije ulaznica mogu se izvršiti na broj 032 407 518.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno