Oglasi

WizzAir zbog daljeg širenja u BiH traži kabinsko osoblje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

WizzAir zbog daljeg širenja u BiH traži kabinsko osoblje – WizzAir objavio je oglas kojim traži novo kabinsko osoblje na Međunarodnom aerodromu Tuzla zbog planirane daljnje ekspanzije u Bosni i Hercegovini. Očekuje se da će niskocjenovni avioprijevoznik potpisati novi četvorogodišnji ugovor sa upravom aerodroma Tuzla u prvoj polovini ove godine, za period novembar 2019 – novembar 2023. godine.

Novim sporazumom o saradnji, Wizz Air će u svoju tuzlansku bazu dodati treći avion. Novo osoblje WizzAir će nastojati osigurati na regrutacijskom danu 14. januara 2019. godine u Golden Star Hotelu u Tuzli.  Kandidati trebaju donijeti svoj ažurirani engleski CV sa fotografijom za identifikaciju i sa unesenom izjavom o zaštiti ličnih podataka. Moguće je da proces traje do kasno poslijepodne.

Svi zainteresovani, između ostalog, moraju imati minimalno 18 godina, završenu srednju školu i tečno govoriti engleski. Kompanija očekuje da kandidati imaju odlične komunikacijske vještine, te da mogu raditi u timu i pod pritiskom, kao i da znaju plivati. Tetovaže i pirsing su dozvoljeni, ali pod uslovom da nisu vidljivi, osim para naušnica u ušima. Kandidati koji imaju dioptriju +4 ili -4 vjerovatno neće proći obavezan ljekarski pregled.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno