Biznis

Wizz Air pokreće Wizz takmičenje za mlade za 2019. godinu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Wizz Air pokreće Wizz takmičenje za mlade za 2019. godinu – Wizz Air, jedna od avio-kompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi, danas pokreće godišnje takmičenje za studente – WIZZ takmičenje za mlade. Ovo međunarodno takmičenje poziva studente da pokažu svoje poslovne sposobnosti, kritičko razmišljanje i vještine rješavanja problema tako što će odgovoriti na poslovni izazov iz realnog života koji će postaviti Wizz Airov liderski tim.

U okviru ovogodišnjeg takmičenja će studenati predstaviti kreativnu, inovativnu i jedinstvenu ideju koja se može integrisati u Wizz Airovu strategiju održivosti i tako pomoći da WIZZ i dalje bude avio-kompanija sa najvišim ekološkim standardima u Evropi.

Studentski timovi treba da se prijave na www.wizzyouthchallenge.com do 1. septembra 2019, nakon čega će preko ove web stranice primiti detalje o takmičarskom procesu. Kandidati u užem izboru za finale će biti pozvani da predstave svoju ideju najvišem menadžerskom timu Wizz Aira u Budimpešti, 14. i 15. oktobra 2019. godine.

Pobjednici će osvojiti besplatna putovanja širom Wizz Airove velike mreže od preko 650 linija do 147 destinacija tokom cijele godine, a njihova ideja će biti sprovedena u poslovnoj praksi kompanije. Drugoplasirani i trećeplasirani timovi će osvojiti povratnu kartu do WIZZ destinacije po svom izboru.

Za više informacija o WIZZ takmičenju za mlade, posjetite www.wizzyouthchallenge.com.

WIZZ takmičenje za mlade pruža studentima jedinstvenu priliku da zaista utiču na rješavanje realnog poslovnog problema. Učesnici će dobiti šansu da steknu profesionalno iskustvo, kao i priliku kakva se događa jednom u životu – da nauče mnogo toga o avio-industriji i čuju savjete i smjernice od menadžementa Wizz Aira.

„Održivost je oblast kojoj mi u WIZZ-u pristupamo veoma ozbiljno i ponosimo se titulom avio-kompanije sa najvišim ekološkim standardima u Evropi. Stalno tragamo za inovativnim idejama i rješenjima koji dopunjavaju naše postojeće inicijative u oblasti održivosti i zato je najbolje da se okrenemo evropskim biznis liderima budućnosti”, izjavio je Stiven Džons, zamjenik generalnog direktora Wizz Aira.

O kompaniji Wizz Air

Wizz Air je najveća niskotarifna avio-kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi čija flota obuhvata 114 aviona tipa Airbus A320, Airbus A321, A321neo koja u ponudi ima preko 600 destinacija sa 26 aerodroma i povezuje 145 destinaciju u 44 zemlje. Wizz Air ima tim od preko 4.000 profesionalaca koji nude izvanrednu uslugu i veoma niske cijene karata i zahvaljujući tome je bio omiljeni izbor 34 miliona putnika u proteklih 12 mjeseci. Wizz Air je član Londonske berze pod skraćenicom WIZZ i uvršten je u Indekse FTSE 250 i FTSE All-Share. Wizz Air je registrovan u okviru programa Kontrole operativne bezbjednosti (IOSA) Međunarodne asocijacije avio-kompanija (IATA), globalnog lidera u kontroli avio-bezbjednosti. Kompanija je nedavno dobila najvišu ocjenu za bezbjednost – 7 zvijezdica, koju dodjeljuje jedina svjetska agencija za ocjenjivanje bezbjednosti avio-kompanija i proizvoda AirlineRatings.com, kao i nagradu Najbolja evropska avio-kompanija u 2017. godini koju dodjeljuje Aviation 100, ugledna godišnja publikacija koja nagrađuje najistaknutije predstavnike avio-industrije.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno