Zenica

WEBINAR: BiH i pravo mora

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

WEBINAR: BiH i pravo mora – Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Zenici, u srijedu, 14. oktobra 2020. održat će se Webinar na temu  “Bosna i Hercegovina i pravo mora“ u terminu od 10:00 do 13:00 sati putem aplikacije Skype: Pravni fakultet u Zenici Webinar.

Organizatori webinara su Pravni fakultet u Zenici u saradnji s Pomorskim društvom Bosne i Hercegovine. Riječ je o drugom naučnom skupu, svojevrsnom nastavku prošlogodišnje dvodnevne međunarone konferencije u organizaciji Pravnog fakulteta u Zenici i Pravobranilaštva BiH.
I ove godine panelisti su stručnjaci iz različitih naučnih područja.
Uvodničar online naučnog skupa bit će doc. dr. Enis Omerović koji će imati izlaganje na temu “Prava Bosne i Hercegovine kao obalne države”, dok će u nastavku webinara učešće uzeti panelisti prof. dr. Anis Bajrektarević, dr. Izet Bajrambašić, predsjednik Pomorskog društva u BiH, prof. dr. Muriz Spahić, prof. dr. Munir Jahić i mr. Nedžad Ajanović.
Moderator webinara je prof. dr. Larisa Velić.
Pozivamo vas da prisustvujete ovom događaju!


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno