Biznis

Vujanović primio Škrbića u Podgorici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović primio je u predsjedničkom Uredu u Podgorici Paneta Škrbića, predsjednika Evropskog udruženja menadžera i Organizacionog odbora izbora najmenadžera BiH, jugoistočne i srednje Evrope.  Škrbić je predsjednika Vujanovića, kao ranijeg dobitnika najveće nagrade ,,Ličnost godine regiona”, upoznao sa tokom priprema za tridesetdrugu dodjelu nagrade Evropske nezavisne regionalne agencije Zenica 3. jula u Sarajevu, te o nominovanim kandidatima za ovu prestižnu nagradu izuzetno uspješnim ljudima iz Crne Gore.

Vujanović je potvrdio načelnu saglasnost da 3. jula prisustvuje 32. dodjeli ove visoke nagrade u Sarajevu i izrazio veliko zadovoljstvo što je i on dio ovog velikog projekta.
– Projekat izbora najuspješnijih evropskih najmenadžera i drugih uspješnih ličnosti u regionu jugoistočne i srednje Evrope u Sarajevu se izborio za status jednog od najuspješnijih projekata ove vrste u regionu, sa posebnim zaslugama za podršku i afirmaciju uspješnih i za podsticanje regionalne privredne i druge saradnje na ovim prostorima. Svakome je danas jasno da bez jačanja regionalne saradnje na ovim prostorima nema bržeg razvoja, zbog čega Crna Gora svoj razvoj vidi u partnerstvu sa regionom i zato apsolutno podržavamo dugogodišnji rad Evropske Nezavisne agencije iz Zenice, odnosno iz Bosne i Herecegovine, koja se veoma angažuje na tom planu regionalne saradnje – istakao je u razgovoru sa Panetom Škrbićem predsjednik Crne Gore Filip Vujanović.
Predsjednik Vujanović je upoznat sa svim nominacijama za ovogodišnju nagradu ,,Evropski najmenadžer regiona” sa područja Crne Gore i saglasio se da on nakon dodjele nagrade u Sarajevu primi dobitnike nagrade iz Crne Gore u palati predsjednika u Podgorici. Inače, ovogodišnja nagrada najuspješnijim menadžerima 3. jula u Sarajevu održava se pod visokim pokroviteljstvom Predsjedništva BiH.

Press.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno