Info

Vrijeme do kraja januara i početkom februara

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vrijeme do kraja januara i početkom februara – Evo kakvo nas vrijeme čeka…

Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH, jutarnje temperature zraka kretat će se između minus pet i jedan stepen Celzijusov u Bosni, a u Hercegovini do sedam stepeni

U Bosni i Hercegovini će do kraja sedmice preovladavati umjereno oblačno i djelimično sunčano vrijeme, prenosi Anadolu Agency (AA).

Prijepodne u kotlinama i duž riječnih tokova u Bosni mogući su magla ili niska oblačnost. U centralnim i sjevernim područjima Bosne u jutarnjim satima očekuje se mraz, a u Hercegovini slaba do umjerena bura.

Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH, jutarnje temperature zraka kretat će se između minus pet i jedan stepen Celzijusov u Bosni, a u Hercegovini do sedam stepeni.

Maksimalne dnevne temperature zraka u Bosni imat će vrijednosti od dva do osam stepeni Celzijusovih, a u Hercegovini do 12.

U ponedjeljak i utorak (29. i 30. januar) zadržat će se suho i stabilno vrijeme. Od srijede 31. januara pa do 5. februara, prema sinoptičkim kartama, očekuje se nestabilno vrijeme sa snijegom i susnježicom u Bosni i kišom u Hecegovini.

Temperature zraka bit će niže u odnosu na posljednju sedmicu januara. Maksimalne temperature kretat će se između minus dva stepena Celzijusa i tri u Bosni, a u Hercegovini do pet stepeni.

6yka.com



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno