Info

Vrijedna donacija kompanije ALMY za SOS Dječija sela BiH

Vrijedna donacija kompanije ALMY za SOS Dječija sela BiH- Organizacija SOS Dječija sela BiH zbrinjava 217 djece i mladih bez roditeljskog staranja. Svaki dan ova organizacija obezbjeđuje osnovne životne potrebe našoj djeci i ulaže u budućnost Bosne i Hercegovine. Kompanija ALMY je prepoznala važnost postojanja organizacija koje rade za naugroženije u našem društvu, a pritom direktno doprinose našoj zajednici.

“Donacija građevinskog materijala za obnovu SOS kuća itekako nam je značajna u vrijeme kada smo suočeni sa mnogim izazovima u kojima nastojimo djeci i mladima koji odrastaju u SOS porodicama obezbijediti sve što im je potrebno za sigurno odrastanje. Znamo koliko znači imati siguran dom u kojem se stvaraju uspomene za cijeli život. Vjerujemo da ova donacija kompanije Almy znači početak jednog dugoročnog prijateljstva.” – istakao je Adnan Alikadić, direktor Programa u SOS Dječijem selu u Sarajevu

Uposlenici ove organizacije su posjetili naš Salon Ceralmyco i Bau Centar Almy, kako bi preuzeli vrijednu donaciju koja će im biti od velike pomoći. Budite i Vi podrška za SOS Dječija sela u BiH, jer sigurnost djeteta je briga svih nas!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: