Zenica

Vrijedna donacija ArcelorMittala Zenica JU Škola za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju osoba sa poteškoćama u psiho-fizičkom razvoju Zenica

Na Svjetski dan osoba sa Down sindromom, 21. marta 2019., Škola za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju osoba sa poteškoćama u psiho-fizičkom razvoju Zenica je imala posebnu posjetu. Predstavnici kompanije ArcelorMittal Zenica su obradovali učenike zeničke škole podrškom projekta „Škola u prirodi“ koja se realizira u Ajdinovićima kod Olova. Učenici ove škole sa svojim učiteljima i starateljima će u aprilu 2019. provesti kvalitetno vrijeme u prirodi, koje ovoj grupi djece i omladine ostaje u posebnom sjećanju.

Direktor Škole, Tarik Salčinović je kazao da podršku ArcelorMittala imaju dugi niz godina:

„Saradnja sa Mittalom traje godinama i beskrajno smo zahvalni na tome. ‘Škola u prirodi’ je dio našeg plana i programa i zasigurno je projekt kojem se naši učenici najviše raduju. I prošle godine smo imali podršku Kompanije za ovaj projekt, i danas je bilo prijatno iznenađenje kada su nas predstavnici Kompanije posjetili. Naša škola broji 55 učenika i važno je kazati da ovo nije samo sponzorstvo projekta, ovo je uistinu dobro djelo koje našim učenicima i njihovim starateljima mnogo znači.“

G Gupta Devashis, tehnički direktor ArcelorMittal Zenica sa svojim saradnicima uručio je poklon-ček u vrijednosti od 5.000 KM u ime Kompanije i poželio mnogo sreće i zadovoljstva u daljnjem radu.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem