Nogomet

VREMEPLOV: Trener Duvnjak i kapiten Isaković predvodili Čelik i Mladost DK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uoči susreta trećeg kola Prve lige FBiH u kojem ekipa Čelika gostuje u Kaknju ekipi Mladost Doboj Kakanj trener Čelika Armin Duvnjak je objavio uspomenu na susret Premijer lige BiH iz 2018. godine kada je on centru predvodio ekipu Čelika kao kapiten, dok je kapiten domaćina, ekipe Mladosti, bio sadašnji kapiten Čelika Aladin Isaković.

Susret je završio pobjedom zeničke momčadi 0:3, a Duvnjak je bio i asistent na ovom susretu.

“Neki trenuci su urezani duboko u mom srcu i sjećanju. Sjećam se posljednje moje utakmice za Čelik, gdje sam kao kapiten sudjelovao u pobjedi 3-0 protiv Mladosti u Kaknju, te bio i asistent za jedan gol. Ta utakmica nije samo nogometni uspjeh, već i sjećanje na posljednje dane kao i posljednji komentar mog oca na jednu od mojih utakmica. Nekoliko dana poslije preselio je na bolji svijet. Da mu se dragi Allah smiluje i podari lijepi dženet”.

19.5.2018. Mladost DK – Čelik Zenica 0-3



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno