Info

Vremenska prognoza za vikend

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Bosni i Hercegovini sutra će preovladavati pretežno oblačno vrijeme s kišom, a na planinama sa snijegom.

Poslijepodne u višim područjima (iznad 1000 m) centralne i istočne Bosne je moguća susnježica i snijeg. U drugom dijelu dana doći će do postepenog prestanka padavina i djelimičnog razvedravanja u Krajini, Posavini i na zapadu Bosne, a tokom večeri i u ostaku zemlje.

Vjetar će prijepodne biti umjeren do pojačan južni i jugozapadni, a poslijepodne slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura od 1 do 6, na jugu i sjeverozapadu od 5 do 11, a dnevna od 4 do 10, na jugu od 10 do 15 stepeni.

U centralnim i istočnim područjima Bosne u subotu, 15. februara prijepodne bit će pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje poslijepodne. U ostatku BiH bit će pretežno sunčano. U jutarnjim satima na istoku Bosne povremeno može biti slabog snijega ili susnježice. Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu od 2 do 7, a dnevna od 5 do 11, na jugu od 10 do 15 stepeni.

Za nedjelju, 16. februara se prognozira pretežno sunčano. U centralnim i istočnim područjima Bosne može biti magle. Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu od 2 do 7, a dnevna od 9 do 15 stepeni.

U BiH će u ponedjeljak, 17. februara biti pretežno sunčano. Jutarnja temperatura od 1 do 5, na jugu od 4 do 8, a dnevna od 9 do 15 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno