Info

Vremenska prognoza za srijedu, četvrtak, petak i subotu u BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vremenska prognoza za srijedu, četvrtak, petak i subotu u BiH – Federalni hidrometeorološki zavod objavio je vremensku prognozu za nekoliko predstojećih dana u Bosni i Hercegovini, a kako je navedeno, očekuje nas uglavnom oblačno vrijeme uz padavine.

Kako je navedeno u prognozi, temperature zraka dosezat će 24 stepena.

U srijedu u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno i nestabino vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom. Jači pljuskovi su u Bosni. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 23°C.

četvrtak  u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno i nestabino vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 15 i 22°C.

petak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Pljuskovi se prognoziraju u Hercegovini, centralnim i istočnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 10°C, na jugu zemlje do 13°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 20°C.

subotu u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno. Lokalni pljuskovi su mogući u Hercegovini i zapadu Bosne. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11°C, na jugu zemlje do 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 24°C, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Podsjećamo, meteorolozi su jučer objavili dugoročnu prognozu za BiH, a kakvo vrijeme prognoziraju, pogledajte na OVOM linku.

N1



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno