Info

Vremenska prognoza za predstojeću sedmicu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vremenska prognoza za predstojeću sedmicu – Pogledom na dostupne i sinoptičke karte uočava se, kako se vremenske prilike neće znatnije promijeniti do kraja ovog, ali i početkom sljedećeg mjeseca, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Prema riječima meteorologa, početkom augusta moguće su nešto malo niže maksimalne temperature zraka uz blago povećanje oblačnosti. Izgledi za kišu u ovom periodu su mali.

Jutarnje temperature zraka kretat će se u rasponu od 12°C do 17°C u Bosni, a na jugu zemlje do 23°C. Temperature zraka tokom dana u Bosni bit će od 24°C do 30°C, a u Hercegovini do 32°C, saopćili su meteorolozi.

Podsjećamo, u veći dio Bosne i Hercegovine tokom protekle noći stigla je promjena vremena u vidu padavina te nešto nižih temperatura zraka. Kakvo vrijeme nas očekuje do kraja drugog dana vikenda, pročitajte na OVOM linku.

N1



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno