Info

Vremenska prognoza za naredne sedmice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vremenska prognoza za naredne sedmice – U Bosni početak radne sedmice obilježit će dosta oblaka, a u utorak može pasti i poneka kap kiše. Srijeda i četvrtak donose suho vrijeme uz obilje sunca i natprosječno toplo vrijeme.

U petak se očekuje promjena vremenskih prilika, kiša i hladniji zrak uz nešto pojačan vjetar sjevernog smjera zadržat će se i u subotu.

Stabilno vrijeme prognozira se od 15. do 20. marta, a pogoršanje uz padavine izgledno je od 21. do kraja prognoznog perioda 24. marta.

U narednih petnaest dana na jugu Bosne i Hercegovine prognozira se suho i većinom sunčano vrijeme. Umjereno do jaka bura moguća je u utorak 10.03. kao i u periodu od 21. do 24. marta.

Prohladna jutra u Bosni se očekuju sve do srijede 11.03. kada su minimalne temperature moguće od -4 do 1 stepen, a dnevne od 5 do 10°C. U četvrtak 12.03. prognozira se natprosječno topao dan sa jutarnjim temperaturama od 4 do 10 stepeni i dnevnim od 17 do 24 °C.

Uz promjenu vremena od petka se očekuju i nešto niže vrijednosti temperatura, jutarnje od -2 do 3, a dnevne od 5 do 10°C.

U Hercegovini uz suho i sunčano vrijeme jutarnje temperature se prognoziraju od 6 do 11, a dnevne od 18 do 24°C.

N1



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno