Nesreće

Vranduk: Tijelo muškarca pronađeno u Bosni

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na području Starog tunela, nedaleko od sela Koprivna i Vranduk, petnaestak kilometara nizvodno od Zenice, sinoć iza 19 sati je primjećeno tijelo u vodi. Kako saznajemo, jedan mještanin je pozvao policiju, da bi vatrogasci i policija izvukli tijelo na obalu. 

Dežurni kantonalni tužilac naložio je obdukciju tijela, koje je prebačeno na Patologiju Kantonalne bolnice Zenica. Iako to nisu željeli zvanično potvrditi ni policija ni tužilac, opis pronađenog tijela po nezvaničnim tvrdnjama uključenih u izvlačenje odgovara Zeničaninu Tariku Mezetoviću zvanom “Mačak” (37) koji je nestao u noći 30. januara, nakon što je pao u rijeku Bosnu na lokalitetu “Ušće” u Zenici, na ušću Babine rijeke u rijeku Bosnu.

Obdukcija koja bi se trebala održati danas, te eventualno prepoznavanje odjeće i tijela od strane porodice, nakon čega će biti poznato više. Tarikova supruga Nejra je organizovala više akcija potrage, u kojima su učestvovali specijalci, ronioci, Civilna zaštita i mnogobrojni dobrovoljci, koji su pregledali korito i obale Bosne sve do Maglaja, ali nije bilo primjećeno tijelo nestalog.

ed344ff5



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno