Naše

Vozači oprez: Nova pravila na dijelu GGM-a

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Važna obavijest za vozače – Svi oni koji trebaju ići ka Peharama, Gračanici, Kanalu ili Šljiviku iz pravca grada trebaju koristiti novoizgrađenu dionicu GGM-a prema Radnoj zoni Zenica 1, a na kružnom toku na ulazu u Radnu zonu – preći u jedinu slobodnu traku za nastavak prema Šljiviku, dalje preko novog mosta ka Kanalu ili Peharama. To je i put za natrag, novim “komadom” GGM-a uz Radnu zonu do Tena i uključenja dalje prema Hrvatskom domu i Staroj općini! (stanje 29.07.).

U nastavku dionice, prema zgradi Filozofskog fakulteta i dalje prema Kružnom toku kod Mittala se izvode radovi i NE POKUŠAVJTE doći ni sa te strane, jer prijeti opasnost upada u iskopane “rovove” u kojima se postavljaju instalacije. Sve pobrojano jasno je označeno, ali mnogo vozača “treba vremena” da se navikne na nove privremene putokaze. 

NEMOJTE pokušavati doći do ovih naselja poprečnim ulicama kod Tapasa ili IPF-a, jer postoji velika vjerovatnoća da “naletite” na zaštitne betonske blokove. I oprezno, jer uvidom u naše kamere na http://www.zenicablog.com/index.php/zenica-uzivo/kamera-itc-nova-zenica vidljivo je da mnogo vozača ne poštuje (skromnu) signalizaciju na GGM-u, pa postoji opasnost da vam iz zabranjenog smjera dođe vozilo!

Pratite uživo na http://www.zenicablog.com/index.php/zenica-uzivo/kamera-itc-nova-zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno