Biznis

Vodeći centar za strane jezike u Zeničko – dobojskom kantonu Step by Step A.T. ulazi u strateško partnerstvo sa School & School Sarajevo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vodeći centar za strane jezike u Zeničko – dobojskom kantonu Step by Step A.T. ulazi u strateško partnerstvo sa School & School Sarajevo

School & School Sarajevo, multidisciplinarna škola za djecu i Step by Step Zenica, centar za strane jezike sklopili su ugovor o strateškom partnerstvu sa ciljem razvoja neformalnog i vokacijskog obrazovanja u cilju otkrivanja, razvijanja i njegovanja talenata kod djece i tinejdžera te njihovo profesionalno usmjeravanje ka adekvatnom akademskom obrazovanju i budućoj profesionalnoj karijeri.

Step by Step A.T. je od 2004. godine prisutan na tržištu neformalnog obrazovanja na području Tešnja, Zenice i Jelaha, te je tokom svog dugogodišnjeg i uspješnog poslovanja postao prepoznatljivo ime sa povjerenjem i ugledom postajući lider na polju edukacije stranih jezika za djecu i odrasle. Vodeću poziciju zadržava stalnim ulaganjem u nastavu, kontinuiranom međunarodnom obukom menadžmenta, Cambridge English certificiranim profesorima,  kao i hiljadama zadovoljnih polaznika. Step by step A.T. se ponosi činjenicom da se njihova nastava po kvaliteti i učinkovitosti ne razlikuje od nastave u bilo kojoj svjetskoj metropoli jer je direktorica i vlasnica centra magistarski rad iz nastavne prakse završila u Cambridgeu u Engleskoj i kao trener za profesore predano radi na usavršavanju nastavnog kadra.  Step by Step A.T.  je svojim profesionalnim radom stvorio odlične preduslove za partnerstvo sa istim ili sličnim obrazovnim institucijama koje imaju uspješno razrađene obrazovne programe na polju znanosti, umjetnosti i tehničkih disciplina koji sa druge strane traže mogućnost širenja vlastitog poslovanja putem kvalitetno razrađene infrastrukture i na geografskom području Ze-do kantona. Ovim će se strateškim udruživanjem stvoriti odlični uslovi za unapređenje tržišta, bolji ekonomski rezultati, kvalitetan plasmana i razvoj novih usluga na polju neformalnog obrazovanja posebno za djecu i tinejdžere na području Ze-do kantona.

School & School Sarajevo je od 2014 godine prisutan na tržištu obrazovanja, te je na osnovu vlastitog višegodišnjeg istraživanja razvio uspješan i jedinstven program neformalnog obrazovanja za djecu i tinejdžere uzrasta od 3 do 14 godina, koji se znatno razlikuje od ostalih obrazovnih programa na tržištu BiH i regije. Zahvaljujući posebno osmišljenom programu baziranom na višestrukoj inteligenciji polaznici School & School imaju mogućnost da putem finih, primjenjenih i tehničkih znanosti pronađu svoju nadarenost i strast prema određenoj disciplini koja će im olakšati odabir buduće akademske i profesionalne karijere. Cilj ovakvog sistema obrazovanja je osmisliti kreativno i poticajno okruženje, a onda, posmatrati, otkrivati, razvijati i njegovati talenat kod djece, ohrabrujući iste na svjesno pronalaženje izvora vlastite inspiracije i aspiracije. Sistem obrazovanja partnera ima sve predispozicije uspješnog poslovanja i visokog kvaliteta obrazovanja djece i tinejdžera, pa će proizvodi i usluge označeni trgovačkim žigom School & School dodatno ojačati poziciju Step by Step A.T. i pozicionirati ga kao lidera na polju znanstvenih, umjetničkih i tehničkih disciplina na spomenutim područjima.

Uzimajući u obzir sve navedeno kod partnera se rodila prirodna potreba za međusobnim strateškim udruživanjem čime se stvaraju odlični preduvjeti za ojačavanje konkurentske prednosti i liderske pozicije na polju neformalnog i vokacijskog obrazovanja na području Ze-do kantona, BiH, ali i regije, uzimajući u obzir činjenicu da su oba partnera već izašla izvan granica BiH, School & School doslovno sa svojim franšizama u Crnoj Gori i Srbiji a Step by step  A.T. kvalitetom nastave.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno