Info

Vlada FBiH – Za Kantonalnu bolnicu Zenica 10.000.000 eura

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vlada FBiH – Za Kantonalnu bolnicu Zenica 10.000.000 eura – Vlada Federacije Bosne i Hercegovine danas je na sjednici prihvatila zaduženje Federacije BiH po Ugovoru o zajmu između Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) i Bosne i Hercegovine za realizaciju projekta poboljšanje energetske efikasnosti u JU Kantonalna bolnica Zenica od 10.000.000 eura.

Osnovni cilj projekta je izgradnja novog termoenergetskog bloka, mašinske instalacije i utopljavanje objekata Kantonalne bolnice Zenica.

Ujedno, Federalna vlada je dala saglasnost da Federacija BiH za ovaj projekt prihvati grant namijenjen za finansiranje projekta po Ugovoru između BiH i EBRD-a, a koji se odnosi na investicijski grant iz Regionalnog programa za energetsku efikasnost za zapadni Balkan (REEP) u iznosu od 1.000.000 eura, saopćeno je iz Ureda Vlade FBiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno