Biznis

Vispakova bosanska kuhinja i vojska najjača

Vispak letak skola priprema
Vispak letak skola priprema

Vispakova bosanska kuhinja i vojska najjača- Tokom mjeseca novembra i decembra, u Osnovnoj školi „Musa Ćazim Ćatić“ u Zenici, Bingo i Vispak su implementirali projekat „Kuhamo zajedno!“ koji je imao za cilj da potakne kreativnost kod djece i promoviše bosanskohercegovačku tradiciju.

„Naša kompanija uvijek podržava ovakve projekte. Sa As Group sarađujemo veoma dobro i nedavno smo uradili zajednički projekat predstavljanja redizajnirane ambalaže Mlina i pekare Ljubače, koji su također dio njihove grupacije. Nama je drago što su nas prepoznali kao partnera i prijatelja i odlučili se da sa Vispakovom Tajnom urade sličan potez. Na mladima je budućnost, te smatramo da je neophodno posvetiti im pažnju i edukovati ih o domaćoj proizvodnji i upoznati ih s bosansko-hercegovačkim proizvodima i tradicijom. Vispak je zasigurno već decenijama u našim domovima , a svi noviteti koje su do sada ponudili prožeti su tradicijom i doživjeli su veliki uspjeh na tržištu. Bingo i Vispak će ovaj projekat implementirati i u drugim gradovima.“ – izjavila je direktorica službe marketinga trgovačkog lanca Bingo – Tatjana Paunoski.

Djeca su tokom mjeseca novembra i decembra slali literealne i likovne radove na temu „Bosanska kuhinja u mom domu“, te najbolji su sinoć u ugostiteljskom objektu Bingo Lukovo polje Zenica bili nagrađeni.

Za najmlađe Vispakova bosanska kuhinja i trgovački lanac Bingo su priredili malu zabavu sa Djeda Mrazom i obezbijedili vrijedne poklone koji su podiejljeni najboljima u ovom konkursu.

Brand menadžerica juha i začina Zerina Muco je dodala:

„Ulaskom u Novu Godinu Vispak i Bingo će pojačati posvećenost vojski najjačoj jer oni su, zaista, glavna karika za buduću prosperitetniju i bolju Bosnu i Hercegovinu. Ovim projektom mi smo željeli da potaknemo kreativnost kod djece te da pošaljemo snažnu poruku koja ide u smjeru poštovanja onoga što je naše, a time ćemo zaslužiti poštovanje i drugih. Moram reći da mi je izrazito zadovoljstvo biti dio ove priče te da u narednom periodu nastavljamo našu malu turneju i po drugim gradovima. Naravno, zahvaljujemo se našim potrošačima jer bez njih ove aktivnosti ne bi imale potporu a svim građanima Bosne i Hercegovine, ispred kompanije Vispak, želimo sretnu Novu godinu. I da ne zaboravite- kupujmo domaće, gradimo bolju BiH!“

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem