Biznis

Virtuelni halal sajam 1. jula

Virtuelni halal sajam 1. jula – Prvo izdanje virtuelnog Halal Expo 2020 biće održano 1. jula. Sa više od 30 zemalja učesnica, iHalal Expo je jedinstvena inicijativa za jačanje halal zajednice i predstavljanje halal proizvoda i usluga u okviru jedne platforme. Cilj je povezati halal zajednicu,ojačati halal trgovinu i programe, promovirati halal poduzetnike i asistirati halal zajednici da se što lakše prebrodi ekonomske izazove nakon Covid-19, saopšteno je na sajtu Agencije za certificiranje halal kvalitete BiH.

iHalalExpo odstupa od tradicionalnih sajmova, te predvodi digitalnu transformaciju u Halal industrijama koja povezuje partnere i kupce za saradnju i organski promet. Sa svojim inovativnim formatom temeljenim na web i mobilnim aplikacijama, uz globalnu suradnju i partnerstva, iHalal Expo olakšava Halal brendovima, te ponuđačima proizvoda i usluga da lakše dođu do distributera, prodavača i potrošača na lokalnom i globalnom nivou putem inovativnog, sigurnog, pristupačnog i efikasnog virtualnog formata na www.ihalalexpo.com.

iHalalExpo je inicijativa za podršku halal poslovnica iz svih industrija kao što su: halal hrana i piće, halal sastojci, halal kozmetika, moda, halal putovanja i turizam, islamske finansije, halal otprema i logistika, zdravstvo i blagostanje, halal digitalna ekonomija, islamsko znanje, obrazovanje i obrazovanje, obuka, te halal revizija i certifikacija.

Zainteresovani se mogu prijaviti putem linka www.ihalalexpo.com – gdje također mogu pronaći dodatne informacije o organizaciji Expo-a.

Prijave traju do 30. juna.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem