Zabava

Vikend mađarskog filma u Multiplex Ekranu Zenica – za sve projekcije ulaz slobodan

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vikend mađarskog filma u Multiplex Ekranu Zenica – za sve projekcije ulaz slobodan – U okviru globalnog projekta  Sedmice mađarske kulture na Zapadnom Balkanu kroz koji se, uz šaroliki program, nastoji prikazati bogatstvo i specifičnost mađarske kulture, u Multiplexu “Ekran” Zenica će se u periodu od 19. do 21. aprila realizovati vikend mađarskog  filma.

Naime, publika će imati priliku pogledati ukupno četiri filma i to u petak, 19. aprila film “Aurora borealis” s početkom u 19:00 sati; film “Brazilci”, 20. aprila s početkom u 20:00 sati; film “Grad mačaka”, 21. aprila s početkom u 13:30, te film “Čudovište iz Martfua”, 21. aprila s početkom u 19:00 sat.

Ulaz za sve projekcije je besplatan, a broj mjesta ograničen. Ovo će biti jedinstvena prilika da publika kroz itekako uspješan mađarski film upozna kulturno stvaralaštvo Mađarske, zemlje koja je I više nego dokazani prijatelj Bosne i Hercegovine.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno