Zenica

ViK Zenica – radovi na sanaciji linije u ulici Bilimišće – obustava na pristupnoj saobraćajnici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Obavještavamo javnost da će JP “ViK” d.o.o. Zenica prilikom izvođenja radova na sanaciji vodovodne linije DN 150 mm u Ul. Bilimišće od skretanja za kasarnu do kapije kasarne raditi prespajanje nove vodovodne linije u vodomjemom oknu kod kasarne. Iz tog razloga će doći do totalne obustave saobraćaja u prilaznom putu u Ulici Bilimišće između kasarne i objekta u vlasništvu Medžlisa Islamske zajednice Zenica.

Radovi na prespajanju vodovodne linije će se izvoditi dana 02.07.2019. (utorak). U toku izvođnja radova doći će do potpune obustave saobra6aja na pomenutom prilaznom putu u vremenu od 08:00 do 14:00 h. Alternativni prilazni put ne postoji. Napominjemo da će službena lica JP “ViK” d.o.o. Zenica postaviti odgovarajuće saobradajne znakove koje će nakon završetka radova ukloniti.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno