fbpx
Politika

Vijećnica Gradskog vijeća Zenica Diana Bešić pristupila A-SDA

Vijećnica Gradskog vijeća Zenica Diana Bešić pristupila A-SDA – Samostalna vijećnica u Gradskom vijeću Zenica, gospođa Diana Bešić, pristupila je juče Stranci demokratske aktivnosti A-SDA BiH. Diana Bešić je diplomirani mašinski inžinjer i profesorica engleskog jezika i književnosti koja svoju bogatu profesionalnu orijentaciju gradi u prosvjeti.

Pristupanjem gospđe Bešić stranci A-SDA nastavljen je proces postizbornog kadrovskog jačanja Stranke. Građani Zenice u stranci A-SDA sve više prepoznaju nove vrijednosi i ideje u sadašnjoj sumornoj svakodnevnici, koje će uz stvaranje povoljnijeg demokratskog ambijenta osigurati daljnji razvoj Zenice i omogućiti građanima povoljnije uslove rada i života. Kadrovsko jačanje Stranke na svim nivoima garant je uspjeha i ostvarenja strateških programskih ciljeva koje je Stranka proklamovala u proteklim predizbornim aktivnostima.

Stranka A-SDA će se u poziciji vlasti zalagati za podizanje sigurnosti i standarda građana, očuvanje tradicionalnih vrijednosti, ali i primjenu savremenih demokratskih mehanizama za stvaranje ambijenta ostanka mladih i školovanih ljudi u Bosni i Hercegovini.

Gradski odbor A-SDA