Info

Vijeće učenika Međunarodne srednje škole u Zenici organizuje Sedmicu sporta

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vijeće učenika Međunarodne srednje škole  – Sedmica sporta – Obavještavamo Vas da Vijeće učenika Međunarodne srednje škole u Zenici, u periodu od 16.04.2018.godine do 20.04.2018.godine, održava Sedmicu sporta. Cilj ovog događaja je zbližavanje učenika svih srednjih škola u Zenici, te promovisanje sporta i zdravlja među omladincima. Sedmica sporta će sadržavati kategorije: fudbal, košarka, odbojka i atletika. Fudbal i košarka su predviđeni za muške ekipe, dok je odbojka isključivo za žensku ekipu. Svaka škola prijavljuje po jednu ekipu za spomenuta ekipna takmičenja. Za atletiku je planirano da svaka škola pošalje maksimalno 14 učenika; discipline 100m, 400m, 800m po 2 učenika (muško; žensko), i štafeta za obje, mušku i žensku ekipu po 4 učenika.

Rok za prijave ekipa je 11.april 2018.godine. Finale takmičenja je planirano za petak, 20.04.2018.godine, a nagrade će biti obezbijeđene od strane organizatora. Dalje informacije za takmičenje će Vam biti proslijeđene nakon prijave. Prijave učenika se šalju na e-mail [email protected] ili [email protected].

Unaprijed se zahvaljujemo na Vašem odazivu i nadamo se da ćete učestvovati u ovom jedinstvenom projektu, za koji se nadamo da će postati tradicija.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno