Zabava

VIDEOx6 +FOTO GALERIJA: Željko Joksimović Zeničanima priredio dvosatni muzički spektakl

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEOx6 +FOTO GALERIJA: Željko Joksimović Zeničanima priredio dvosatni muzički spektakl- U prepunoj Gradskoj areni “Husejin Smajlović” u Zenici regionalna zvijezda Željko Joksimović održao je svoj solistički koncert te nakon osam godina ponovo Zeničane počastio svojim hitovima. U dvosatnom koncertu kojem je prisustvovalo više hiljada posjetilaca Joksimović je poklonio hitove, zabavu, ljubav i iskrenu emociju koja će se dugo pamtiti u Zenici.

Svoj nastup je otvorio pjesmom “Ljubavi” nakon čega su uslijedile izvedbe pjesama “Libero”, “Supermen”, “Drska ženo plava” i brojne druge koje su kako su odmicale minute zagrijavale atmosferu u zeničkoj dvorani. Prisutni su svaki njegov hit ispratili popratnim pjevanjem, a Joksimović se više puta zahvalio na domaćstvu te kazao da mu je drago da je ponovo u Zenici. U dva sata koncerta izveo je svoje najveće hitove, kako starije tako i novije, a kraj koncerta je ostavio za “Nije ljubav stvar”, “Leđa u leđa”, “Ima nešto u tom što me nećeš” i posljednji hit “Menjaj pesmu”.

“Hvala vam pumo za večeras. Život nema reprizu, provodite se najbolje ili nemojte nikako. Želim vam sve najbolje u narednoj godini, puno zdravlja i sreće, a siguran sam da ćemo se brzo vidjeti. Izbacite mobilne telefone iz života i USB-ove, ja vas jako volim”, poručio je na kraju Joksimović.

Txt: E. Mehić, Klix; Video: Zenicablog; Foto: ZB / Ivana Štrbac

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno