Info

Video+info: konkursi za kadete i najavni video vojnih akademija u Turskoj i Velikoj Britaniji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video+info: MO BiH: konkursi za kadete i najavni video vojnih akademija u Turskoj i Velikoj Britaniji – Ministarstvo odbrane Bosne i Hercegovine raspisalo je javne konkurse za školovanje kadeta na vojnim akademijama Oružanih snaga Republike Turske i Kraljevskoj vojnoj akademiji Sandhurst u Velikoj Britaniji.

Kako bi mladi zainteresovani kandidati bili dovoljno informisani o prednostima i mogućnostima koje im ovakav vid vojnog školovanja pruža, Ministarstvo odbrane BiH je uz podršku ambasade Republike Turske u BiH produciralo specijalnu TV emisiju o kadetima koji se trenutno školuju na Vojnoj akademiji Oružanih snaga Republike Turske.

S tim u vezi, obavještavaju se sve osobe, zainteresovane za vojno školovanje na vojnim akadmijama Oružanih snaga Republike Turske, da  mogu pogledati specijalnu emisiju u kojoj se detaljno govori o životu, uslovima i benefitima vojnog školovanja.

 

Također, obavještavaju se i osobe, zainteresovane za školovanje na Kraljevskoj vojnoj akademiji Sandhurst u Velikoj Britaniji, da se putem kratkog videa upoznaju o Kraljevskoj vojnoj akademiji Sandhurst u Velikoj Britaniji.

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno