Ljudi

Video+foto: Zenica se uz cvijeće, govore i muziku oprostila od svog Fiketa – Filipa Blaževića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video+foto: Zenica se uz cvijeće, govore i muziku oprostila od svog Fiketa – Filipa Blaževića – Zenica se danas oprostila od svog Fiketa, Filipa Blaževića. više od dvije godine, koliko je trjala njegova borba za život i zdravlje, ujedinjeni s njim i njegovim roditeljima, Zeničani su pokazali i dokazali da imaju veliko srce.

Kako reče svećenik na posljednjem ispraćaju, Filipovo i srce njegovih sugrađana svih ovih dana, mjeseci, bilo je veliko kao Bosna. I poziv na molitvu, ma kojoj vjeri pripadali prisutni, bio je i poziv da se Filipov optimizam i osmijeh ne zaboravi  i ne ugasi u srcima i dušama svih prisutnih, ali i hiljada Bosanaca i Hercegovaca koji su u državi i dijaspori pružili ruku dobrote i pomagali da se pokuša spasiti jedan mladi, 25-godišnji život.

Mnogobrojni sugrađani su bili danas na Prašnicama, ali na sahranu su stigli i mnogobrojni Novotravničani, kao i stanovnici drugih gradova…

Umjesto više riječi, pogledajte video sa sahrane, oproštaj u ime obitelji, Filipovih drugova i drugarica, a uz tužne i bolne govore prisjećanja i melodije uz koje se naš Fike borio sa bolešću, po želji porodice i prijatelja, i na njegovom ispraćaju.

Slijede emotivni video i foto galerija zabilježeni danas na groblju Prašnice.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno