Zabava

VIDEO+FOTO: Youtube u BIH u 2017. – Najgledaniji “Otrov” Severine & Jale Brata, Zeničani četvrti po pregledu video spotova

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Youtube u BIH u 2017. – Najgledaniji “Otrov” Severine & Jale Brata, Zeničani četvrti po pregledu video spotova – Kao i svake godine, najpopularniji video servis na svijetu YouTube objavio je popis najgledanijih videa globalno, a prema statistici za pojedine zemlje najgledaniji video godine u BiH je spot za pjesmu “Otrove” Severine Vučković i Jale Brata.

Pored toga, gledaoci iz BiH pratili su poprilično svjetske trendove, te je drugi video na listi najgledanijih najpopularniji YouTube video svih vremena, odnosno spot za pjesmu “Despacito”, autora Luisa Fonsija.

Treće mjesto na ovoj listi zauzeo je spot za pjesmu “Mogla sam”, autorice Milice Pavlović, a u top pet nalaze se još i spot popularne pjesme “Shape of you” Eda Sheerana na četvrtom mjestu, te jedan od najviralnijih videa svih vremena, PSY-ev “Gangnam style”, koji je na petom mjestu najgledanijih videa iz BiH za 2017. godinu.

Na šesto mjesto ove liste “zasjela” je ponovo pjesma Milice Pavlović pod nazivom “Boginja” te je, sudeći prema YouTube-u, iskristalisala ovu autoricu kao najpopularniju u BiH.

Sedmo i osmo mjesto zauzeli su ponovo muški izvođači, te su se na ovim mjestima našli spotovi za pjesme “Da se opet rodim” Mirze Selimovića i “Milimetar” Željka Joksimovića.

Posljednja dva mjesta pripala su Lapsus bendu, koji zaključuje listu najpopularnijih YouTube videa tokom 2017. godine u BiH, sa spotovima za pjesme “Santa leda” i “Budalo”.

Zanimljiva je i lista gradova iz kojih je došlo najviše pregleda, na kojoj je suvereno prvo mjesto zauzeo glavni grad BiH Sarajevo, dok se na pozicijama od 2. do 5. mjesta nalaze Banja Luka, Tuzla, Zenica i Mostar.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno