Nesreće

Video+foto: U vožnji na putu M-5 kod Viteza se zapalio autobus zeničkog Zeni Toursa

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video+foto: U vožnji na putu M-5 kod Viteza se zapalio autobus zeničkog Zeni Toursa – Na magistralnom putu M-5, u mjestu Donja Dubravica, općina Vitez, danas oko 11:30 sati zapalio se autobus. Radi se o autubusu zeničke firme Zeni Tours.

Kako je potvrdio glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanske županije Rusmir Prohan, u incidentu nije bilo ozlijeđenih osoba. Vatrogasci su brzom intervencijom ugasili vatru, a pričinjena je značajna materijalna šteta. Uzrok požara su najvjerovatnije stare instalacije autobusa.

-Toliko skupo plaćamo prevozne karte da bi se vozili u kontejnerima za smeće – kazao je jedan od očevidaca, prenio je Vitez.info.

13669220_142373859525174_4610006509431182467_nČitateljka Zenicabloga, koja se javila večeras, poslala nam je jednu fotografiju gašenja i navela:

-Plaćamo karte skupo, a vozamo se u kantama koji nemaju ni grijanje ni hlađenje. Pojedini vozači se užive u pjesmu, pa ne vide treba li putnik izaći i šta mu se događa sa autobusom. Naravno da je za sve odgovoran menadžment, koji bolje autobuse čuva za druge linije, navela je ona.

video: avaz.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno