Zločini

VIDEO+FOTO: U Požaru izgorio “Ford” u Visočkoj ulici, vlasnik sumnja da je požar podmetnut

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničkoj policiji je oko 18.30 sati prijavljeno da je automobil “Ford” u ulici Visočka u Zenici u plamenu. Brzom intervencijom Profesionalne vatrogasne jedinice požar je lokalizovan. Srećom, nije bilo povrijeđenih osoba, ali je automobil uništen.

Kako je potvrdio dežurni operativni Uprave policije MUP-a ZDK, uviđaj tužioca će biti obavljen u jutarnjim satima.

Vlasnik automobila Asmir Macanović je snimio kako gori automobil i prema njegovim sumnjama, koje je podijelio s čitaocima Zenicabloga, požar je podmetnut, odnosno njegov automobil je zapaljen.

Kaže da je ranije dobijao prijetnje zbog svog aktivizma na društvenim mrežama, ali da ne želi ni da pomisli da je nekom pomraćenom umu palo na pamet da napadne njega, njegovu porodicu i imovinu.

-Došao sam kući oko 16-16.30. Silazio sam ispred kuće oko 18 sati. Nije bilo ništa. Oko 18.20 se vidio požar. Porodica se uplašila i sad mi je najbitnije da nikome ništa nije bilo, da smo svi dobro. nadam se da će policija i tužilaštvo otkriti uzrok ili uzročnika, kazao je za Zenicablog Macanović.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno