Nesreće

VIDEO+FOTO: U Drivuši sletio s ceste i udario u ogradu, dvije osobe prebačene u KB Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U poslijepodnevnim satima u zeničkom naselju Drivuša došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je pričinjena veća materijalna šteta, te su dvije osobe prebačene u KB Zenica.

Naime, vozač je sa svojim automobilom sletio s ceste i nakon udara u betonski zid i željeznu kapiju odbio se nazad na saobraćajnicu.

Na svu sreću u momentu udara u dvorištu nije bilo nikoga, te je pričinjena materijalna šteta.

Na terenu se nalazi ekipa Uprave policije MUP-a ZDK koja vrši uviđaj.

“Vozilom “Golf” je upravljao T.P. (2005.), a ekipa Hitne pomoći je i vozača i suvozača prebacila u Kantonalnu bolnicu Zenica na ukazivanje pomoći. Trenutno nije poznat stepen povreda kod vozača i suvozača, a do nesreće je došlo uslijed slijetanja s kolovoza” naveli su iz Operativnog centra MUP-a ZDK.

Fotografije i video su nam poslali naši čitatelji, koji apeluju na vozače da kroz Drivušu, inače mirno naselje, prilagode svoju brzinu i vožnju, jer je u posljednje vrijeme ovaj dio Zenice postao poprište brze i neprilagođene vožnje.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno