Zenica

VIDEO+FOTO: Telemach BH organizuje Career Speed Interview u Zenici, iskoristite šansu i brzo dođite do posla!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kompanija Telemach BH sa zadovoljstvom najavljuje Dan otvorenih vrata Telemach kontakt centra u Zenici, u okviru kojeg će biti održan i prvi Career Speed Interview. Ovaj događaj, zakazan za 18. oktobar 2023. godine u hotelu Zenica, od 9.00 do 15.00 sati, predstavlja priliku za neposredno upoznavanje i povezivanje kompanije Telemach s potencijalnim uposlenicima, s jasnim fokusom na zapošljavanje  mladih Zeničanki i Zeničana u lokalnom kontakt centru. Riječ je o dinamičnoj poziciji, na puno radno vrijeme, u motivirajućoj sredini koja prepoznaje i nagrađuje dodatni trud i angažman. Prijaviti se možete putem linka do 17.10.2023. do 16:00h.

Svi prijavljeni kadidati koji budu ispunjavali uvjete imat će priliku da se okušaju u ovom dinamičnom i kratkom konceptu intervjua za posao, koji predstavlja sve popularniji način direktne komunikacije aktera u oblasti ponude i potražnje poslovnih prilika.

Prvi dio Career Speed intervjua rezerviran je za predstavljanje poslodavca, tokom kojeg će se kandidati moći „iz prve ruke“ upoznati s kompanijom Telemach BH, njenim vrijednostima i poslovnom okruženju. Za to su zaduženi najbolji ambasadori Telemacha – njegovi uposlenici iz lokalnog kontakt centra. Nakon toga, kandidati će kod tih istih uposlenika dobiti svojih „pet minuta“ kako bi prezentirali svoja znanja, vještine i interese koje smatraju ključnim za zapošljavanje i profesionalni rast na traženoj poziciji. Ovaj format intervjua za posao omogućava brzu razmjenu informacija za obje strane i lako prepoznavanje potencijala koje svaki kandidat može donijeti u tim.

Svjesni činjenice da je ulaganje u profesionalni razvoj i podršku u zapošljavanju ključno za izgradnju održivih i prosperitetnih zajednica, iz kompanije Telemach poručuju da su Dan otvorenih vrata posvetili upravo otvaranju novih radnih mjesta za mlade ljude iz Zenice koji svoju profesionalnu budućnost žele graditi pod okriljem kompanije koja već deset godina nosi titulu jednog od najpoželjnijih poslodavaca u Bosni i Hercegovini uopće, te najpoželjnijeg poslodavca u telekomunikacijskom sektoru.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno