Nogomet

VIDEO+FOTO: Stotine navijača čekalo Cristiana Ronalda ispred hotela, djevojka potrčala da zagrli Ronalda, policija je spriječila

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Reprezentacija Portugala je oko 19 sati napustila hotel Zenica te se uputila na na stadion Bilino polje gdje će večeras igrati utakmicu osmog kola kvalifikacija za Euro protiv Bosne i Hercegovine.

Ispred hotela ih je sačekala grupa od nekoliko stotina navijača koji su uzvikivali ime Cristiana Ronalda te ga pozdravili sa njegovim karakterističnim uzvikom “Siu” sa kojim Portugalac proslavlja pogotke.

U jednom trenutku jedna od navijačica je probila kordon policije te se uputila prema njemu i svega nekoliko trenutaka prije nego što će ga zagrliti, policija je reagovala i spriječila je u njenom naumu.

Ronaldo je stajao ispred, razočarano gledao i gestikulacijom se izvinio djevojci što nije uspjela da se fotografiše sa njim.

Sve vrijeme je gledao kako policija spriječava mladu djevojku da priđe i fotografiše se sa jednim od najboljih nogometaša svih vremena te je reakcijom dao naslutiti da mu je žao što nije uspjela.

Ronaldo će večeras sa Portugalcima gostovati na Bilinom polju u utakmici koja počinje u 20:45 sati uz direktan prijenos na BHT.

Izvor: E.Mehić/klix.ba i radiosarajevo.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno